Retourbeleid

Bent u niet tevreden, te veel besteld of incomplete bestelling? Jammer om te horen!

Indien u een fout heeft gemaakt tijdens het bestellen, kunt u de bestelling annuleren. Het recht op annuleren ontstaat na het plaatsen van de bestelling, maar vervalt op het moment dat u het product in ontvangst neemt.

Als u het product wilt retourneren, moet u dit binnen 14 dagen worden vermeld. Hiervoor moet u schriftelijk contact met ons opnemen via de mail of gebruikmaken van het retourformulier. Voor het terugzenden van de producten heeft u daarna nog eens 14 dagen. Retours die na 14 dagen bij ons wordt aangemeld, zullen niet worden verwerkt. Indien de retour in goede orde bij ons is ontvangen, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Dit zal ongeveer binnen 14 werkdagen gebeuren. De kosten voor het retourneren komen voor eigen rekening.

Wilt u het product retour sturen? Dan moeten de producten zonder schade of gebruikssporen worden verstuurd naar onderstaand adres. Om het retourproces te vergemakkelijken, vragen wij u om ons retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen en mee te sturen met uw order.

Let op! Wij nemen alleen producten in ontvangst die onbeschadigd en compleet zijn. Daarnaast moeten de producten in de originele verpakking worden toegezonden. Op ons retourbeleid zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Contact

123Reusables
Abraham van Royenstraat 91
2202EM Noordwijk
info@123reusables.com
070-7521702

Heeft u een vraag of vragen?​​

Wij staan u maar al te graag te woord. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een antwoord (wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur).