Over ons

Informatie over 123Reusables.com

123Reusables.com is een onderdeel van de moederonderneming The Disposables. 

Reusables zijn de oplossing voor het grote probleem met wegwerpproducten. Deze wegwerpartikelen zijn niet meer in overeenstemming met de SUP-regelgeving, waardoor u er extra voor moet betalen. Het specialisme en enthousiasme van 123Reusables heeft gezorgd voor een snelle uitbreiding van de klantenkring. Door een eerlijke en transparante manier van werken streven wij altijd naar een langdurige relatie!

De webshop van 123Reusables heeft een groot aanbod op het gebied van herbruikbare producten. Veel soorten bekers, borden en schalen. De Reusables webshop fungeert als een uitgebreide catalogus en geeft een goede indicatie van alle producten die worden aangeboden. De webshop wordt ook aangevuld met informatie via onze blog over de nieuwste producten en de laatste weetjes.

Het team van 123Reusables heeft veel ervaring met het oplossen van complexe vraagstukken en daarom kan er gesproken worden van een specialisme. Als u een samenwerking aangaat met ons worden er specifieke oplossingen aangeboden door de medewerkers en fabrikanten.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een vrijblijvend gesprek of een aanbieding dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vriendelijke groet en hopelijk tot snel;,

Het team van 123Reusables.

 

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

    Heeft u een vraag of vragen?​​

    Wij staan u maar al te graag te woord. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een antwoord (wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur).