Filter

Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor het mooi opmaken van uw tafel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan eet- en drinkgerei die u meerdere keren kunt gebruiken. Het merendeel van onze artikelen is vaatwasser bestendig en gemaakt van milieuvriendelijke producten. Daarnaast zijn ze stapelbaar en licht waardoor u ze eenvoudig kan opbergen.

Een aantal tips voor het goed schoonhouden van uw Reusable Tableware:

Het reinigen en onderhouden van herbruikbaar serviesgoed is belangrijk om de levensduur en hygiƫne ervan te garanderen. Hier volgen enkele tips voor het reinigen en onderhouden van herbruikbaar serviesgoed:
1) Lees de instructies van de fabrikant: Verschillende materialen vereisen verschillende reinigingsmethoden. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te lezen voordat u uw herbruikbare servies schoonmaakt.
2) Handwas: Het meeste herbruikbare serviesgoed is niet vaatwasmachinebestendig. Was uw serviesgoed met de hand af met mild afwasmiddel en een zachte spons of schoonmaakdoekje.
3) Afspoelen met warm water: Spoel uw servies af met warm water om eventuele zeepresten te verwijderen.
4) Direct drogen: Dep uw servies direct na het afwassen droog met een schone doek. Laat uw serviesgoed niet langdurig in water weken, omdat dit het materiaal kan beschadigen.
5) Op de juiste manier bewaren: Bewaar uw herbruikbare serviesgoed op een droge en koele plaats om beschadiging of verkleuring te voorkomen.
6) Gebruik milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen: Gebruik milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen om uw herbruikbare serviesgoed schoon te maken. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliƫn die het materiaal kunnen beschadigen.
7) Controleer op beschadigingen: Controleer uw herbruikbare servies regelmatig op beschadigingen of barsten. Vervang beschadigde onderdelen om gezondheidsrisicoā€™s te voorkomen.

Door deze tips op te volgen, zorg je ervoor dat jouw herbruikbare servies schoon, hygiƫnisch en lang meegaat.