Filter

Alle schalen die u nodig heeft, kunt u hier eenvoudig vinden. Wanneer u kijkt naar ons aanbod, kunt u zien dat we diverse kleuren hebben en verschillende maten. Daarnaast is ons aanbod gesplitst in ronde en rechthoekige kunststof schalen. Bij het merendeel van deze schalen zult u ook een bijpassende deksel vinden, zodat het ook meegegeven kan worden. Deze schalen zijn ook vaatwasser geschikt, hierdoor kunt u ze gemakkelijk schoonhouden en meerdere keren gebruiken.

Onze Reusable schalen zijn gemaakt van een sterke vorm van plastic, polypropleen. Hier zitten verschillende voordelen aan, onder andere dat het is gemaakt van BPA-vrij materiaal, wat beter voor uw gezondheid is. Het zorgt er namelijk voor dat er geen onnodige plastic deeltjes in uw eten of drinken terecht komen. Daarnaast is het ook smaakloos, waardoor uw gerechten hun smaak niet zullen verliezen. Naast dat de schalen vaatwasser bestendig zijn, zijn ze ook magnetronbestendig en vriezerbestendig.

Een ander voordeel van onze schalen, is dat ze makkelijk opgeslagen kunnen worden. U kunt ze namelijk gemakkelijk opstapelen en daarmee nemen ze minder ruimte in dan schalen van bijvoorbeeld aarde of glas. Deze Reusables zijn onbreekbaar, dus ze kunnen op verschillende plekken zonder risico’s gebruikt worden. Voorbeelden van plekken waar u de schalen kunt gebruiken, zijn uw restaurant, op het terras of tijdens een evenement.