Filter

Reusable borden zijn het alternatief voor wegwerpborden, ze zijn milieuvriendelijker en zullen u geld besparen op de lange termijn. Onze borden worden gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, waarmee u ze gemakkelijk meerdere keren kunt gebruiken. Ons aanbod is zeer uiteenlopend, zo hebben wij ronde borden, maar ook vierkante en diepe borden. Bovendien zijn er ook verschillende groottes en afmetingen. Onze Reusable borden zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen gemakkelijk in de vaatwasser.

We hebben twee merken voor u, Goldplast en Depa. Goldplast is ontwikkeld met het idee van use and reuse. Ze hebben veel onderzoek en innovatie gedaan op het gebied van design en materiaal, speciaal gericht op duurzaamheid. De borden uit hun assortiment zijn getest om minimaal 125 keer gebruikt te worden. Ze zijn licht van gewicht, bestendig voor in de magnetron en in de vaatwasser. Doordat ze zo licht in gewicht zijn kunt u ze gemakkelijk opstapelen en opbergen. Depa is het merk voor reusables die luxueus zijn en van de beste klasse.

Volg deze tips om herbruikbare platen schoon te maken en te onderhouden:
1. Handwas: De meeste herbruikbare borden kunnen met de hand worden gewassen met heet water en afwasmiddel. Gebruik een zachte spons of borstel om krassen op het oppervlak van de plaat te voorkomen.
2. Vaatwasmachine: Sommige herbruikbare borden zijn vaatwasmachinebestendig, maar controleer de instructies van de fabrikant voordat u ze in de vaatwasser plaatst. Vermijd het gebruik van hoge warmte-instellingen, omdat dit de platen kan beschadigen.
3. Vlekken: Als uw herbruikbare borden vlekken vertonen, kunt u ze laten weken in een mengsel van heet water en zuiveringszout of azijn. Zachtjes schrobben met een zachte borstel of spons.
4. Opslag: Bewaar uw herbruikbare borden op een droge, koele plaats om schimmel- en meeldauwgroei te voorkomen. Zorg ervoor dat u ze niet te strak op elkaar stapelt, omdat dit krassen kan veroorzaken.
5. Plaatreiniging: Voor flexografische drukplaten is reiniging een sleutelfactor voor het verlengen van de levensduur van herbruikbare platen. Stop de pers en reinig de plaat voorzichtig met een zachte paardenhaarborstel en goedgekeurde reinigingsoplossingen.
Door deze tips te volgen, kunt u uw herbruikbare borden schoon en in goede staat houden voor vele toekomstige toepassingen.