Filter

Bij 123Reusables hebben wij naast een groot aanbod aan borden en ander servies, ook bestek. Ons aanbod bestaat uit lepels, vorken, messen, sorbetlepels en snackvorkjes. Daarnaast hebben we naast het standaard witte bestek, ook zwart bestek. De sorbetlepels komen in een mix van vier kleuren, groen, blauw, rood en wit. Deze zijn geschikt om te serveren bij een lekkere sorbet of een ander heerlijk dessert.

Wat zijn de kostenbesparingen van het gebruik van herbruikbaar bestek voor een onderneming?
Het is belangrijk op te merken dat de specifieke kostenbesparingen van het gebruik van herbruikbaar bestek voor een onderneming afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de omvang van de onderneming, het gebruikspatroon en de prijs van het herbruikbare bestek. Hier zijn echter enkele mogelijke kostenbesparingen die kunnen worden overwogen:

1. Besparing op aankoopkosten: Hoewel de initiële kosten van herbruikbaar bestek mogelijk hoger zijn dan die van wegwerpbare plastic bestek, kunnen ondernemingen op de lange termijn geld besparen omdat ze het herbruikbare bestek steeds opnieuw kunnen gebruiken. Dit betekent dat er minder behoefte is aan het regelmatig aanschaffen van wegwerpbare plastic bestek.

2. Minder afvalverwijderingskosten: Door over te schakelen naar herbruikbaar bestek, wordt de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd aanzienlijk verminderd. Dit kan leiden tot lagere kosten voor afvalverwijdering, omdat er minder afval moet worden afgevoerd en verwerkt.

3. Mogelijke belastingvoordelen: In sommige landen kunnen ondernemingen belastingvoordelen ontvangen voor het nemen van duurzame maatregelen, zoals het gebruik van herbruikbaar bestek. Het is raadzaam om de lokale belastingwetten en voorschriften te raadplegen om te zien of er mogelijke belastingvoordelen zijn.

4. Imago en klanttevredenheid: Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Door herbruikbaar bestek te gebruiken, kan een onderneming haar imago verbeteren en klanten aantrekken die waarde hechten aan duurzaamheid. Dit kan leiden tot een grotere klanttevredenheid en loyaliteit, wat op lange termijn gunstig kan zijn voor de bedrijfsresultaten.

Het is belangrijk om een kosten-batenanalyse uit te voeren om de specifieke kostenbesparingen voor een specifieke onderneming te bepalen. Dit kan helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing over het gebruik van herbruikbaar bestek.