Filter

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan soorten koffiebekers. Onze koffiebekers zijn van de hoogste kwaliteit en zijn in overeenstemming met de nieuw SUP-wetgeving. Het voordeel van uw koffiebekers bij 123Reusables te bestellen is dat wij ook deksels hebben die bij uw koffiebeker past. Hierdoor blijven de warme drankjes nog langer warm. Daarnaast hebben wij diverse kleuren, waarmee we u tegemoet willen komen in uw wensen.

Het gebruik van herbruikbare koffiebekers heeft veel voordelen ten opzichte van wegwerpbekers, waaronder:
1) Milieu duurzaamheid: Herbruikbare koffiebekers helpen afval en vervuiling veroorzaakt door bekers voor eenmalig gebruik te verminderen. Wegwerpbekers worden wereldwijd in een overweldigend tempo geconsumeerd en de meeste daarvan belanden op stortplaatsen. Door een herbruikbare koffiekop te gebruiken, kunt u uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen en het milieu helpen beschermen.
2) Kosteneffectief: Hoewel de initiële kosten van een herbruikbare koffiekop hoger kunnen zijn dan die van een wegwerpbeker, is het een eenmalige investering die u op de lange termijn geld kan besparen. Je herbruikbare beker kun je bijvullen met koffie of andere dranken, en het is goedkoper dan elke keer dat je iets wilt drinken een nieuwe wegwerpbeker kopen. Bovendien bieden veel koffiewinkels kortingen aan klanten die hun herbruikbare bekers meenemen.
3) Smaak behouden: herbruikbare koffiekopjes zijn ontworpen om de smaak van uw koffie de hele dag te behouden. Ze zijn gemaakt van materialen die de smaak van je drankje niet beïnvloeden, in tegenstelling tot wegwerpbekers die een plastic- of papiersmaak in je koffie kunnen achterlaten.
4) Isolatie: Veel herbruikbare koffiebekers zijn geïsoleerd, waardoor ze je koffie langer warm of koud kunnen houden. Deze functie kan u tijd en energie besparen, omdat u uw drankje minder vaak hoeft op te warmen of te koelen.
5) Vermijd gezondheidsrisico’s: Wegwerpkoffiekopjes zijn vaak gemaakt met lijm die gevaarlijke chemicaliën bevat. Deze chemicaliën kunnen in uw drankje terechtkomen, wat potentiële gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Herbruikbare koffiebekers zijn gemaakt van materialen die veilig zijn voor consumptie en geen schadelijke gifstoffen bevatten.
6) Stijlvol: Herbruikbare koffiebekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs en materialen, waardoor ze een stijlvol accessoire zijn om mee te nemen. Ze zijn een geweldige manier om uw persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen en een statement te maken terwijl u duurzaamheid promoot.