Filter

Wij hebben naast normale glazen ook verschillende champagne en wijnglazen voor uw beschikbaar. Naast hele chique glazen met een mooie hals bieden wij u ook een aantal brasserieglazen aan, die u aan iedereen mee kunt geven. Daarnaast kunt u deze ook gemakkelijk voor andere dranken gebruiken.

De champagneglazen zijn van goede kwaliteit en u kunt deze bij verschillende feestjes gebruiken. De champagneglazen worden gemaakt van onbreekbaar kunststof, waardoor u ze gemakkelijk meerdere malen kunt gebruiken. U kunt ervoor kiezen om normale champagne in dit glas te serveren, maar het is ook uitermate geschikt voor een andere mousserende wijn, brut of rosé. Het zijn supersterke glazen die u meerdere malen kunt hergebruiken doordat ze vaatwasser bestendig zijn. Het voordeel van deze sterke glazen is dat ze onbreekbaar zijn en op z’n minst 500 keer gebruikt kunnen worden. U kunt de glazen gebruiken voor een feestje, evenement, festival, concert en nog veel meer.

Van de herbruikbare wijnglazen kunt u meerdere keren genieten. Het merendeel van onze glazen wordt gemaakt van PETG, waardoor deze zeer sterk en onbreekbaar zijn. Bij de glazen die van dit materiaal gemaakt worden, zult u deze informatie in de naam vinden. De wijnglazen zijn ideaal voor het serveren van witte wijn, rosé en rode wijn. U kunt ze natuurlijk in de achtertuin gebruiken, maar ze zijn ook ten zeerste geschikt voor festivals, evenementen of andere festiviteiten. De producten worden gemaakt van goede kwaliteit kunststof waardoor u ze zeker vaker dan maar 1 keer kunt gebruiken. Het Goldplast wijnglas is zelfs getest om minimaal 125 keer gebruikt te worden zonder te breken.

Bij ons aanbod van wijnglazen hebben wij ook een aantal cocktailglazen voor u, hier kunt u op een milieuvriendelijke manier uw cocktails serveren. De cocktailglazen zijn van dezelfde kwaliteit als de wijnglazen.