Filter

Deze bierglazen zijn ideaal voor een feestje of horecagelegenheid. Deze glazen kunt u gemakkelijk schoonhouden en zorgen voor minder rommel. Daarnaast zijn ze eenvoudig stapelbaar en daarmee goed op te ruimen.

Hier volgen enkele tips voor het reinigen en onderhouden van herbruikbare bierglazen:
1. Was de bril met de hand af met zeep en warm water voordat u hem gebruikt. Spoel af met koud water en laat ze aan de lucht drogen.
2. Gebruik een glazenwasser of was de glazen op een hoge temperatuur (tussen 130ºC en 140ºC) met het juiste reinigings-, ontsmettings- en/of spoelmiddel.
3. Vul de glazen niet met andere vloeistoffen, zoals melk, sap of frisdrank, om te voorkomen dat resten het bier vervuilen.
4. Laat de glazen aan de lucht drogen om te voorkomen dat geuren of pluisjes bij het drogen van handdoeken ontstaan. Als u handdoeken gebruikt, zorg er dan voor dat u pluisvrije handdoeken gebruikt en laat ze tussen gebruik door grondig drogen om schimmelgroei te voorkomen. Bewaar de glazen in een roestvrijstalen draadmand voor maximale luchtcirculatie.
5. Gebruik voor plastic glazen een wasprogramma op lage temperatuur onder 60°C, zowel voor het wassen als voor het spoelen.
6. Maak de glazen schoon met zeep, heet water, zuiveringszout of azijn en een spons of zachte doek.

Door deze tips te volgen, kunt u uw herbruikbare bierglazen schoon en in goede staat houden voor meerdere doeleinden.