Bestelling

Bestelling

Op alle producten die besteld worden via de webshop van The Disposables zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Het bestellen bij 123Reusabels is nu nog gemakkelijker! U kunt gedurende de hele dag uw bestellingen plaatsen en deze worden dan zo snel mogelijk door onze collega’s verwerkt. Tot 275 euro moet u verzendkosten betalen, maar boven 275 euro zijn er geen verzendkosten. Wij leveren het merendeel van onze producten binnen 2 werkdagen op het adres wat u ons opgeeft. De dozen die u op maat wil laten maken zullen wat langer duren, de gemiddelde levertijd die hier geldt is tussen de 7 tot 10 werkdagen.

Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid om gelijk te betalen of een factuur te ontvangen en deze later te betalen. Deze wordt dan zo spoedig mogelijk uw kant op gestuurd!

Als u voor de eerste keer bij ons een bestelling plaatst, kunt u een account aanmaken, dit heeft verschillende voordelen. Zo kunt u gemakkelijk al uw oude bestellingen terugvinden en een wishlist bijhouden.

Bij het registreren moet u een gebruikersnaam aanmaken, een e-mailadres invoeren en een wachtwoord aanmaken. Daarna kunt u genieten van alle voordelen die gepaard gaan met het bestellen bij 123Reusables.com

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

    Heeft u een vraag of vragen?​​

    Wij staan u maar al te graag te woord. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een antwoord (wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur).