Betalingen en Factureringen

Betalingen en Factureringen

Wij hebben voor u verschillende betaalmethodes. U kunt kiezen om per factuur te betalen, via iDEAL, Bancontact, KBC/CBC of Belfius Direct Net. Het is bij ons mogelijk voor bedrijven en consumenten om te bestellen en wij hanteren een minimum orderbedrag van 75 euro.

Factuur

Indien u kiest om per factuur te betalen, dan ontvangt u zo snel mogelijk een factuur van ons. De betalingstermijn is 14 dagen. Het rekeningnummer is IBAN: NL21INGB0709376065 t.a.v. The Disposables BV. Ons BIC-nummer is BIC: INGBNL2A.

Het is mogelijk om hier afspraken over te maken, maar altijd in overleg!

iDeal

Bij het kiezen voor de betaling via iDeal dient u eerst uw bank te selecteren. Het is mogelijk bij ons om via iDeal te betalen als u een bankrekening heeft bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, bunq, Knab, RegioBank, Revolut, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Yoursafe. U kunt dan gemakkelijk, veilig en beschermd bestellingen op onze site doen. Er hoeft hier geen account voor aangemaakt te worden, maar het hebben van een account heeft wel verschillende voordelen.

Na het selecteren van de juiste bank, wordt u doorgestuurd naar de betalingspagina van uw bank en kunt u veilig betalen via iDeal. Na het afrekenen wordt u doorgestuurd naar onze betalingspagina en worden de producten zo snel mogelijk naar u opgestuurd.

Wanneer u vragen heeft over uw betalingen, dan kunt u contact opnemen met onze finance afdeling info@123reusables.com.

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

    Heeft u een vraag of vragen?​​

    Wij staan u maar al te graag te woord. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een antwoord (wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur).